Latest Update: 21/05/2019

Rating itgalaxy.ro

Average Rating: 5 / 3 voturi.

Voucher Cadou itGalaxy

Vouchere expirate pentru itGalaxy.ro

50lei

COD

Cod Voucher itgalaxy: 50 lei reducere la comenzi de peste 1000 lei

Despre itgalaxy.ro

itgalaxy.ro este un magazin online ce comercializează laptopuri și accesorii, telefoane, tablete, PC-uri, periferice, imprimante, articole birotică, foto, video, TV, electronice, electrocasnice, produse pentru îngrijire personală și cosmetice, articole pentru mama & copilul, climatizare, articole pentru casă și grădină, rețelistică, servere, articole auto și accesorii.

Modalități de plată

Plata comenzilor poate fi făcută prin mai multe modalități: numerar, la sediu; numerar la livrare / ramburs; prin depunere bancară / OP; online cu carduk bancar; online în rate (Card Avantaj sau card Raiffeisen fără dobândă).

Transport

Livrarea în București se face prin firma de curierat Fastius Curier. Costul livrării este de 5 lei, iar transportul este gratuit dacă valoarea comenzii depășește suma de 200 de lei. Livrarea în țară se face prin firmele de curierat Fan Courier sau Nemo. Costul livrării este de 15 lei, iar comenzile ce depășesc suma de 1300 de lei au transport gratuit.

Returnare

Returnarea produselor se poate face în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia fizică a produselor. Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate, alături de accesoriile cu care au venit. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumpărător.

Newsletter

Abonează-te la newsletter și vei avea acces la promoții și oferte speciale, vei fi la curent cu reducerile săptămânii și vei primi informații despre cele mai noi produse sau concursuri!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate