Latest Update: 25/04/2019

Rating iHunt.Ro

Average Rating: 3.8 / 5 voturi.

Cod Voucher iHunt

Despre ihunt.ro

iHunt este un magazin online ce importă și distribuie telefoane mobile (împărțite pe categorii: ieftine, branduri de top, performante, rezistente și premium), smartphone-uri, smartwatch-uri, tablete, videoproiectoare, aspiratoare, căști, boxe portabile, accesorii auto/sport și alte electronice.

Modalități de plată

iHunt pune la dispoziție plata în numerar la livrarea coletului, plata online prin card bancar (sau cu rate fără dăbândă), plata prin Credit Cetelem sau Instant Credius Pay și prin transfer bancar.

Transport

Transportul este de 19 RON prin DPD, 25 RON prin Cargus sau 30 RON prin Cargus și FAN (coletul poate fi verificat la primire achitând o taxă de 30 RON). Livrarea se face gratuit pentru comenzi mai mari de 1000 RON sau pentru comenzi plătite prin card online.

Returnare

Pentru a returna un produs, este necesar să verifici dacă produsul este eligibil pentru retur printr-un apel la 0219951 sau printr-un email la reclamatii@ihunt.ro. Produsul trebuie returnat în 14 zile de la primirea lui și trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original.

Reduceri

Pe iHunt.ro puteți găsi concursuri, flashdeals și oferte speciale la o gamă largă de produse.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate