Latest Update: 21/05/2019

Rating epantofi.ro

Average Rating: 4.9 / 7 voturi.

Cupon de Reducere epantofi.ro

40lei

CUPON

Voucher de 40lei reducere pentru colecția nouă la epantofi.ro.

Tip de Reducere: Cupon
Valoare: 40lei
Data expirarii: 31 12 2019

Vouchere expirate pentru epantofi.ro

30%

COD

Până la 30% reducere pe epantofi.ro

50lei

COD

50 lei Reducere la comenzi de peste 500 lei

100lei

COD

100 lei Reducere la comenzi de peste 1000 lei.

20lei

COD

Cod de 20 lei reducere la comenzi de peste 200lei pe epantofi.

Despre epantofi.ro

Epantofi.ro este un magazin ce se ocupă cu vânzarea de încălțăminte de damă (pantofi, sneakers, cizme, încălțăminte sport, sandale), bărbați (teniși, pantofi, încălțăminte sport) și copii (slip on, cu scai, cu șiret, pantofi, saboți și sandale), toate produsele fiind de la branduri de top: Tommy Hilfiger, Lasocki, New Balance, Converse, Adidas, Guess, Reebok.

Modalități de plată

Plata poate fi făcută ramburs - plata la curier, în momentul primirii coletului, plata prin transfer bancar sau plățile electronice și plata cu carduri de plată prin intermediul serviciilor autorizate.

Transport

Transportul produselor poate fi făcut prin curier (9 lei) sau curier cu ramburs (12 lei), termenul de livrare fiind de aproximativ 7 zile lucrătoare. Transportul este gratuit la plata prin transfer bancar în valoare de peste 99 lei.

Returnare

Produsele pot fi returnate în termen de maxim 30 de zile de la data primirii comenzii. Acestea vor fi puse într-o cutie de carton, alături de formularul de returnare. Returul este gratuit prin intermediul firmei de curierat GLS. Returul banilor se realizează în decurs de 3-5 zile lucrătoare de la verificarea coletului returnat, iar întreaga procedură de returnare produs sau bani durează aproximativ 14 zile calendaristice de la ridicarea returului de către curier.

Reduceri, cupoane și oferte

Pe epantofi.ro veți găsi reduceri de weekend, cupoane de reducere pentru clienți fideli, iar dacă vă înscrieți la newsletter veți primi 40 de lei pentru primele cumpărături.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate