Latest Update: 21/05/2019

Rating cbexclusive.ro

Average Rating: 5 / 8 voturi.

Cod promoțional cbexclusive.ro

Vouchere expirate pentru cbexclusive.ro

30%

COD

Cod promoțional 30% reducere la colecțiile noi.

50%

COD

Voucher de 50% reducere la produsele cbexclusive.

Mega

COD

Cod promoțional pentru cămăși bărbați.

10%

COD

10% Reducere la prima ta comandă!

15%

COD

15% Reducere suplimentară la orice comandă!

cbexclusive.ro este un magazin online romanesc care se ocupa cu punerea in comercializare a produselor al caror designer este Catalin Botezatu. Toate produsele prezente pe site sunt puse in categoriile mari care pot fi vazute pe prima pagina, categorii precum Magazin, Produse barbati, Produse femei, Cosmetice, Ceasuri, Be a model si Ceremonie. La randul lor, cateva din aceste categorii dispun de mai multe subcategorii. Categoria Produse barbati contine subcategoriile Camasi, Boxeri, Bluze, Maieuri, Tricouri, Chiloti, Articole sport, Manusi, Costume baie, Jachete, Pijamale, Pantaloni scurti, Incaltaminte, Accesorii, Housewear si Unisex.

Categoria Produse femei contine subcategoriile Bluze, Pantaloni si colanti, Jachete, Bolero, Maieuri outwear, Lenjerie, Tricouri, Manusi, Camasi, Cosume de baie, Incaltaminte, Pijamale, Articole sport, Esarfe, Parfumuri, Genti. Fiecare produs de pe site-ul cbexclusive.ro dispune de propria lui pagina personalizata care contine detaliile produsului precum galerie cu poze ale produsului, informatii despre produs, opiniile clientilor cu privire la produsul respectiv, etihetele produsului cu ajutorul caruia se pot gasi alte produse asemanatoare pe site, precum si diverse butoane care pot fi folosite din momentul in care clientul isi creeaza un cont pe site, butoane precum adaugarea la favorite a produsului respectiv, recomandarea produsului unui prieten interesat si butoanele de share pe diversele site-uri de socializare precum Facebook, Twitter, Google+ sau Pinterest.

Cei de pe magazinul online cbexclusive.ro pun la dispozitie o serie de servicii extrem de interesante care sunt demne de mentionat. Aceste servicii sunt transportul international, livrarea in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii pe site, banii pot fi returnati clientului intr-o perioada de 10 zile de la primirea comenzii atunci cand clientul nu este multumit de un aspect al produsului comandat precum si un retur al comenzii gratuit. Un alt aspect interesant al site-ului este posibilitatea de a schimba valuta de tranzactie care apare la pretul produselor din lei in euro si invers.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate