Latest Update: 25/04/2019

Rating Zooplus.ro

Average Rating: 5 / 2 voturi.

Cupon Reducere Zooplus

Vouchere expirate pentru Zooplus.ro

Cadou

COD

Jucărie Gratis pentru pisici!

Cadou

COD

Jucărie GRATIS pentru câini de la Zooplus.

10%

COD

Cod cupon 10% reducere la hrană și snackuri pentru câini, pisici, păsări sau rozătoare.

Free

COD

Jucărie Gratis pentru pisică la comanda ta.

Free

COD

GRATIS jucărie pentru câini la Zooplus.

20%

COD

20% reducere la Royal Canin

Cadou

COD

Cadou! O păturică Gratis la comanda ta.

10%

COD

10% Reducere la articolele de Crăciun

15%

COD

15% Reducere la articole selecționate pentru câini și pisici!

199lei

COD

Jucărie CADOU pentru câini la comenzi minime de 199 lei.

Despre zooplus.ro

Zooplus.ro este un magazi ce oferă o gamă largă de articole pentru animale de companie (câini, pisici, păsări, animale mici). Zooplus promite să ofere mărci de top și produse de calitate la prețuri avantajoase. Aici veți găsi hrană uscată, hrană umedă, cuști, lese, jucării, articole de dresaj, colivii, țarcuri, suplimente și multe alte articole.

Modalități de plată

Plata produselor poate fi făcută prin card bancar (Visa și MasterCard) sau prin transfer bancar.

Transport

Transportul produselor se face prin firma de curierat DPD. Taxa pentru comenzile sub 149 lei este de 14,90 lei; taxa pentru comenzile între 150 lei și 179 lei este de 9,90 lei; comenzile de peste 179 lei beneficiază de transport gratuit.

Returnare

Puteți returna produsele în 14 zile de la data recepționării comenzii. Costurile returului vor fi suportate de către zooplus.ro. Este indicat ca produsele să fie returnate în ambalajul original.

Beneficii și cupoane

Zooplus.ro oferă mai multe modalități de a economisi: puteți primiți 100 de puncte bonus pentru abonarea la newsletter; 350 de puncte zooplus pentru fiecare recomandare reușită (5lei = 1 punct); 8% reducere la toate comenzile de minim 449 lei; 8% reducere organizațiilor de caritate și altele.

Cum utilizați un cupon de reducere Zooplus?

În această pagină există coduri de reducere Zooplus, iar acestea vor fi copiate automat, apoi urmați procedura de cumpărare.

În partea dreaptă a paginii site-ului Zooplus, veți introduce cuponul în secțiunea ”Codul cuponului”, și faceți clic pe "Utilizați". Odată ce cuponul a fost utilizat, veți reduce automat prețul convenit produsului.

cupon reducere Zooplus

cod voucher Zooplus

Unde găsiți codurile de reducere Zooplus?

Uneori acestea sunt introduse automat în coșul de bord de către Zooplus.ro și, prin urmare, nu este necesar să le inserați. În alte cazuri, există coduri exclusive de reducere Zooplus care sunt oferite site-urilor de vouchere, cum ar fi Codvoucher.com. În plus pentru toți clienții noi primiți o reducere de 5% la toate articolele, dacă vă înscrieți la newsletter-ul Zooplus.ro.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate