Latest Update: 25/04/2019

Rating YellowStore.Ro

Average Rating: 5 / 2 voturi.

Cod promoțional YellowStore

Despre shop.yellowstore.ro

shop.yellowstore.ro este un magazin online exclusiv Nikon din România cu articole de fotografie: aparate DSLR, aparate mirrorless, obiective, carduri, aparate compacte, articole outdoor (lunete, binocluri, telemetre) și accesorii (curele, blițuri, baterii, cabluri, filtre, parasolare, carduri, genți, huse, trepiede și altele).

Modalități de plată

Modalitățile de plată sunt: plata prin numerar (la ridicarea produsului din magazinul Yellow Store sau la livrarea prin curier); plata prin card (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro), plățile fiind făcute prin intermediul mobilPay; transfer bancar; rate egale fără dobândă (Garanti Bank, Card Avantaj, Card Star BT, ING Credit Card, Card Alpha Bank, TBI Credit.

Transport

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid DPD, comenzile fiind livrate în 1 – 2 zile. Costul de transport este de 12.99 lei, iar dacă comanda depășește suma de 100 lei, transportul este gratuit. De asemenea, în București se poate face livrarea produselor în aceeași zi – costul de transport va fi de 22.99 lei, iar dacă comanda depășește suma de 100 lei, transportul este gratuit.

Returnare

Puteți returna produsele în termen de 14 zile de la ziua în care intrați în posesia fizică a produselor și îți sunt oferite 3 opțiuni: returnare sumei de bani, înlocuirea produsului cu un produs identic sau folosirea banilor pentru achitarea altui produs.

Bonusare prin Galbeni

Cumpără produse din Yellow Store și primești Galbeni pe care îi poți folosi pentru a primi reduceri speciale!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate