Latest Update: 26/03/2019

Rating Unibet.ro

Average Rating: 4.6 / 5 voturi.

Cod de Reducere Unibet.Ro

Ce este Unibet.ro

Unibet este cea mai mare casa de pariuri suedeza prezenta în Europa. Experții pieței scandinave susțin că Unibet este o casa de pariuri solide cu un nume respectabil. Ele sunt într-adevăr, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc on-line pe piața europeană, cu peste 10 milioane de clienti din intreaga lume, oferind o gamă completă de produse pentru jocuri de noroc on-line, cum ar fi pariurile sportive, pariuri live, cazino, poker, loterii, bingo și jocuri de îndemânare promovate prin intermediul multor site-uri deținute. Baza pentru clienți Unibet se întinde pe mai mult de 100 de tari si aceasta este una dintre societăți Malta cu numărul de înregistrare C39017. Unibet este o companie listată la bursă și prezent pe NASDAQ OMX Nordic Exchange din Stockholm.

Unibet Customer Support. Asistenta de clienti Unibet oferă un live chat cu mai multe limbistraine clienților. Vei putea, de asemenea, să-i contactați prin telefon sau trimite un e-mail. Cu toate acestea, serviciul lor de e-mail nu este la fel de rapid ca și cea a multor alte case de pariuri. Dar noi trebuie să spunem, de asemenea, că site-ul conține pagini cu unele dintre cele mai populare întrebări și răspunsuri, care ajuta foarte mult mai ales incepatorii, care pot citi FAQ pentru a juca la cazinouri online. De asemenea puteți trimite un e-mail în limba (engleză, suedeză, finlandeză, norvegiană, daneză, spaniolă, portugheză, olandeză, greacă, română, croată, germană, italiană, franceză, belgiană, cehă, poloneză, rusă, estoniană, maghiară, letonă, lituaniană).

Opțiuni de plată, metode de depunere și retragere. Acestea sunt disponibilele opțiuni de plată pentru moneda: dolarul american, euro, lira sterlină, coroana norvegiană, daneză Krone, Coroană suedeză, francul elvețian și Zlotul polonez. Pariul gratuit cu Unibet poate fi solicitat în orice monedă. Puteți depune folosind toate cardurile de credit și de debit sau Visa, Maestro, MasterCard, Electron, Laser, prin transfer bancar, Neteller, Skrill (Moneybookers), Paysafecard și Ukash. Toate depozitele de carduri de credit sunt instantanee, dar există o taxă de 2,5% pentru fiecare tranzacție. Vă puteți retrage prin transfer bancar, card de credit, Neteller și Moneybookers. Toate retragerile sunt gratuite.

Sfera de pariuri și pariuri live. Vorbind de fotbal, șansele de câștig sunt destul de bune, uneori, cele mai bune cote între cele disponibile pe piață, în special în campionate nordice, precum Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca. Ele oferă cele mai bune cote foarte des, deoarece acestea au un comision mediu de mare pentru toate piețele, dar plățile sunt oferite mai mult în jocurile de cazino și poker online. În ceea ce privește pariurile Unibet nu oferă handicap asiatic în oricare dintre ligii, ci doar un handicap Europa, un factor care ne-a surprins când am testat casa de pariuri și am pregătit această recenzie cu privire la serviciile lor. Cea mai mare platforma de pariuri "live" vă permite să plasați pariuri în timp real, în timp ce jocul este jucat. Ca un client al Unibet puteți viziona sute de evenimente sportive live de streaming în fiecare lună pentru drum liber, fără a fi nevoie de televiziune cu plată. Acestea oferă o mare audio și video streaming, într-adevăr util pentru pariuri sportive, dar, de asemenea, pentru cazinou și poker. Aveți posibilitatea să pariați online, prin intermediul site-ul lor de pariuri de telefon, dar, de asemenea, prin intermediul smartphone-ului.

Pentru a reda puteți utiliza un "Unibet cod de reducere". pariuri live, pariuri pre-meci, statistici și actualizări scor live sunt toate disponibile pe site-ul dvs. mobil. Puteți face, de asemenea, depozite și retrage câștigurile prin intermediul telefonului mobil. Vorbind de baschet, handicapurile lor sunt foarte mici, deoarece acestea operează cu o marjă de profit de 10,4%, în sport, dar ei au multe role de mare, și, în general, există o mare oferta de jocuri de baschet. Personal, as evita pariuri pe baschet cu Unibet am văzut că cotele la baschet sunt mediocre.

Unibet pariuri, de asemenea, foarte de încredere pentru cazinou online. Limitele lor sunt un pic mai mici în campionate de fotbal mai puțin cunoscute, cum ar fi cele ale Europa de Est, în cazul în care, uneori, se tem să se combine, deoarece ei știu că au responsabilități mai ales în confonti de role mari și trebuie să ofere numai limitele de cote foarte scăzute încercând să nu piardă timp în pariurile lor. Pentru campionate majore, in cele mai renumite nu există nici o problemă cu limitele și poți paria o sumă bună de bani, fără nici o problemă. În general, casa de pariuri sint pariuri destul de favorabile cu standarde ridicate și o mulțime de oferte pentru fiecare joc. Cazinoul online, cu bonus de la 100% depozit de până la 300 €. Unibet puteți juca Poker, Caribbean Stud Poker și Texas Hold'em Poker.

Cum utilizez codul promoțional pe Unibet.ro

Pentru a vă înregistra pe Unibet.ro, trebuie să fiți rezident pe teritoriul României. Înainte de finalizarea înregistrării la unibet.ro, introduceți codul cuponului în caseta "cod de reducere" și confirmați-l cu "ok" sau "aplica".

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate