Latest Update: 25/04/2019

Rating Top-Shop.ro

Average Rating: 4.9 / 7 voturi.

Cod Reducere Top Shop

Despre top-shop.ro

top-shop.ro este un magazin online pentru produse de teleshopping. Aici puteți găsi oferte speciale pentru casă și grădină (saltele, cuverturi, perne, prosoape, uscător de rufe, trafalet, sistem de alarmă), bucătărie (mixere, tocătoare, robinete electrice, tăvi pentru copt, vase de gătit, cuțite, recipiente), fitness și sport (mingi de gimnastică, biciclete, aparate multifuncționale, camping, nutriție), sănătate & frumusețe și jucării.

Modalități de plată

Puteți alege dintre următoarele modalități de plată: cash la livrare (plata ramburs), plata online cu cardul de debit sau de credit (VISA și MASTERCARD), plata prin credit cu rambursare în rate lunare.

Transport

Produsele comandate vor fi livrate prin curier. Taxa de livrare se calculează în funcție de destinație și de greutatea coletului. Livrarea produselor către consumator se va face între 72h și 30 de zile calendaristice de la încheierea contractului.

Returnare

Aveți dreptul să renunțați la cumpărarea produsului în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Coletul va fi returnat însoțit de o sesizare scrisă, copie carte de identitate, factură și chitanță originale sau de copii ale acestor documente. Produsele vor fi returnate în starea lor originală și în ambalajul original. Taxa este suportată de cumpărător.

Discount & Club 5*

Abonează-te la newsletter și primești 20 lei discount la următoarea comandă. De asemenea, dacă deveniți membru al Clubului 5* veți beneficia de cumpărături 100% sigure, cel mai mic preț garantat 100%, cupoane valorice, asistență telefonică de calitate.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate