Latest Update: 26/03/2019

Rating Stradait

Average Rating: 5 / 1 voturi.

Cupon de reducere Stradait

Vouchere expirate pentru Stradait

50lei

COD

Cupon Sradait: 50 lei reducere pentru cumpărături!

Despre stradait.ro

stradait.ro este un magazin online ce comercializează laptopuri și tablete, telefoane, calculatoare, monitoare, TV, imprimante, articole foto-video, carduri memorie, periferice și componente PC, articole auto, electrocasnice, articole de îngrijire personală și articole moto și ciclism.

Modalități de plată

Plata comenzilor poate fi făcută în numerar (la livrare sau la unul din sedii), online cu cardul (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro), prin ordin de plată sau cu cardul în rate (BRD Finance, Star BT, Card Avantaj).

Transport

Livrarea produselor se face prin curier, costul livrării fiind de 9 lei oriunde în țară. Produsele sunt în ambalajul original al producatorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Returnare

Produsele pot fi returnate în maxim 14 zile calendaristice, costul pentru returnare fiind suportat de către cumpărător. Nu vor fi acceptate produsele pe care au fost făcute intervenții neautorizate, dacă prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri sau dacă le lipsesc accesoriile. Produsele returnate trebuie să fie însoțite de factură și de certificatele de garanție.

Newsletter

Abonează-te la newsletter și primești un voucher de 30 de lei! De asemenea, vei afla săptămânal care sunt cele mai mari reduceri, care sunt cele mai noi produse și vei primi periodic vouchere.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate