Latest Update: 25/04/2019

Rating Smokemania.ro

Average Rating: 5 / 4 voturi.

Cod Reducere Smokemania

Despre smokemania.ro

Smokemania.ro este un magazin online ce comercializează țigări electronice și accesorii de la un număr impresionant de branduri. Veți putea cumpăra: device-uri (starter kituri, pro kituri, mod-uri, baterii, acumulatori), lichide (cu nicotină, fără nicotină, arome, baze), atomizatoare și accesorii.

Modalități de plată

Plata produselor se poate face numerar (ridicare din showroom sau curier), plata online cu cardul (prin procesatorul de plăți MobilPay) și plată card în showroom.

Transport

Comenzile se fac prin curier rapid. Costul livrării este de 15 lei, iar transportul este gratuit pentru comenzile a căror valoare depășește suma de 99 de lei.

Returnare

Returul produselor se poate face în termen de 14 zile de la ziua în care cumpărătorul a intrat în posesia fizică a produselor. Nu vor putea fi returnate produsele care au făcut obicetul unei comenzi speciale, au fost personalizate la cererea cumpărătorului, au urme de lovire sau uzură, nu mai au ambalajul original și accesoriile aferente.

Fidelizare

Smokemania.ro oferă clienților puncte de fidelitate la fiecare comandă efectuată. Fiecare leu cheltuit este egal cu 1 punct de fidelizare, iar valoarea a 50 de puncte de fidelizare este 1 leu. La creearea unui nou cont primiți cadou 1000 de puncte!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate