Latest Update: 25/04/2019

Rating Romstal.ro

Average Rating: 5 / 1 voturi.

Cupon de Reducere Romstal

Despre romstal.ro

romstal.ro se autointitulează universul instalațiilor. Este un magazin online ce comercializează centrale termice, calorifere, panouri solare, pompe, canalizări și scurgeri, robineți, garnituri, căzi de baie, cabine de duș, chiuvete, gresie și faianță, seturi de obiecte sanitare, baterii de baie și bucătărie, turbine eoliene, materiale pentru instalații electrice, hidrofoare, corpuri de iluminat, sisteme fotovoltaice, piese de schimb și multe altele.

Modalități de plată

Plata poate fi făcută în magazinul Romstal, prin ordin de plată, online prin plata cu cardul (VISA și MASTERCARD) sau plata în rate prin Card Avantaj, Optimo Card (Credit Europe Bank).

Transport

Transportul produselor se face contra taxei de 20 lei. Dacă comanda este de peste 1000 lei, transportul produselor este gratuit. Livrările se fac în termen de 1 – 2 zile lucrătoare (București) și 2 – 6 zile lucrătoare (în țară).

Returnare

Clienții au dreptul de a returna un produs în termen de 14 zile calendaristice de la data la care clientul a intrat în posesia fizică a produsului. Clientul este responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora.

Oferte

Pe romstal.ro ai prețuri avantajoase și oferte la produse exclusive și la produsele noi!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate