Latest Update: 21/05/2019

Rating RetroBoutique.Ro

Average Rating: 0 / 0 voturi.

Cod de Voucher RetroBoutique

Despre retroboutique.ro

retroboutique.ro este un magazin online de produse vintage. Aici veți găsi mobilă pentru living (comode, fotolii, canapele, mese, birouri, biblioteci), pentru dormitor (paturi, șifoniere, noptiere, mese de machiaj, cufere), pentru bar și dining (mese extensibile, scaune, bufete, baruri), pentru hol și baie (taburete, cuiere, pantofare, oglinzi). De asemenea, veți putea găsi corpuri de iluminat, decorațiuni, perdele, draperii și articole pentru grădină și exterior.

Modalități de plată

Sunt puse la dispoziție următoarele metode de plată: ramburs (în numerar la primirea coletului); plata online prin card de debit/credit (Visa, Mastecard, Maestro); plata prin transfer bancar (ordin de plată); plata cu cardurile de rate: Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, AlphaCard, BRD Finance.

Transport

Transportul produselor se face prin Urgent Curier și Fan Courier, termenul de livrare fiind de 2 – 4 zile lucrătoare. Costul de livrare este de 19 lei, iar dacă totalul comenzii este mai mare de 300 de lei, transportul este gratuit.

Returnare

Produsele pot fi returnate în termen de 30 de zile calendaristice. Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate și în ambalajul original.

Concurs

Abonează-te la newsletter și ai șansa de a câștiga un super fotoliu!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate