Latest Update: 25/04/2019

Rating ProAlpin

Average Rating: 4.8 / 6 voturi.

Coduri de Discount ProAlpin.Ro

ProAlpin este o marcă din România cu cel mai înalt nivel de calitate al produselor. Acesta are specializare în comercializarea produselor pentru camping și munte. Dacă tu și prietenii tăi v-ați decis la o excursie pe mult timp și aveți nevoie de lucrurile necesare, pe proalpin.ro găsiți absolut totul. ProAlpin se bucură din plin de cei mai fideli clienți care se alfă în permanentă activitate. Viața este foarte scurtă, de aceea ProAlpin te îndeamnă să mergi și să vezi ceva nou și fascninant alături de prieteni sau familie. Nimic nu este mai distractiv decît să stai într-un cort încăpător și călduros alături de cei mai dragi oameni.

Îmbrăcăminte, încălțăminte, rucsaci, corturi, saci de dormit, bețe telescopice, accesorii, totul se află acum pe proalpin.ro la prețuri avantajoase. Magazinul este importator pentru unele dintre cele mai faimoase branduri ca: Zajo, Doldy, Lomer și desigur avem exclusivitate în România un brand norvegian. ProAlpin are și oferte speciale pentru clienți speciali, reduceri de pînă la 50% la diverse produse. Nu rata ocazia să ai în posesia ta ceea ce este în trend și îți poate servi drept lucru bun pe mulți ani înainte. Livrarea produselor se efectuază doar pe teritoriul României în decurs de circa 2 zile lucrătoare prin FanCourier la adresa menționată. Transportul este gratuit pentru comanda mai sus de 99 de lei, în caz contrar trebuie să achiți 20 lei (TVA inclus). Returul produsului se face timp de 14 zile calendaristice din ziua în care l-ați primit, în amabalajul său original și în starea inițială. Produsele magazinului sunt atît pentru femei, cît și pentru bărbați și include un număr mare de mărimi potrivite pentru fiecare dintre voi.

ProAlpin de asemenea are magazine în anumite orașe adresa cărora le găsiți pe site. Întrebările cele mai frecvente referitor la comandă, livrare, date personale, mod de plată, transport etc., le puteți găsi foarte ușor pe proalpin.ro. Minunează-te de călătoriile care îți pot surveni în cale împreună cu tot echipamentul pe care îl vei procura. Nu rata șansa să profiți de reduceri nebune în perioadele palpitante de pe site-ul proalpin.ro. Împreună cu ProAlpin vei fi cel mai activ și modern.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate