Latest Update: 25/04/2019

Rating Plantum.Ro

Average Rating: 5 / 1 voturi.

Cupon de Reducere Plantum.ro

Vouchere expirate pentru Plantum.Ro

90lei

COD

Cupon de reducere la comenzi de minim 90 lei vei primi Cadou un Borcan de Ulei de Cocos Jeeva 136 ml Certificat Kosher

Despre plantum.ro

plantum.ro este un magazin online cu peste 15.000 de produse naturiste și bio. Aici veți putea găsi produse precum: uleiuri, ceaiuri, dulciuri, băuturi naturale, biscuiți, paste, orez, condimente, produse apicole și alte produse BIO. De asemenea, puteți cumpăra articole de cosmetică și îngrijire, cărți, articole de relaxare, slăbire, detoxifiere, aparatură și accesorii. Tot aici veți putea consulta diferite tratamente pentru afecțiuni specifice.

Modalități de plată

Produsele pot fi plătite numerar (ramburs) la primirea coletului sau prin card bancar / transfer bancar / Pay Pal (Visa, Visa Electron, Master Card).

Transport

Livrarea se face prin curier rapid (DPD, Fan Courier, GLS). Taxa de transport este de 12,9 lei (în limita a 1 kg; se adaugă 1 leu/kg suplimentar).

Returnare

Produsele pot fi returnate în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea lor. Veți avea nevoie de minim 3 poze concludente cu produsul deteriorat (dacă este cazul), declarație pe proprie răspundere în care să prezentați istoricul comenzii și motivul cererii de returnare și copie CI.

Promoții

Pe plantum.ro poți găsi cele mai bune oferte, promoții și pachete promoționale la o gamă largă de produse pe pagina special dedicată promoțiilor!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate