Latest Update: 25/04/2019

Rating Piatraonline.ro

Average Rating: 4.6 / 5 voturi.

Cod de Voucher Piatraonline

Despre piatraonline.ro

piatraonline.ro este primul magazin online de piatră naturală și cel mai mare din România. Materialele sunt atât conform celor mai înalte standarde de calitate, cât și conform tendințelor la nivel global, pentru a maximiza potențialul fiecărui proiect în parte. Veți putea găsi materiale precum travertin, marmură, limestone, sandstone, granit, onix și alte materiale pe care le puteți folosi pentru baie, bucătărie, living, terase, piscină sau acoperiș.

Modalități de plată

piatraonline.ro pune la dispoziție următoarele metode de plată: plata direct în showroom, plata cu cardul (VISA, Mastercard sau prin MobilPay) și plata prin ordin de plată / transfer bancar.

Transport

Livrarea se face oriunde în tara și în străinătate (atât terestru cât și maritim). În cazul București și Ilfov livrarea se face prin flota de mașini proprie, iar în țară și străinătate livrarea se face prin platforma logistică.

Returnare

Returul produselor se face în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării produselor. Nu pot fi returnate produse care fac parte din gama Piese Speciale; au făcut obiectul unei comenzi speciale; au făcut obiectul unei lichidări finale de stoc, în urma căreia cumpărătorul a beneficiat de o reducere a prețului; au fost achiziționate din showroom și, deși prezentau unele defecte, cumpărătorul le-a acceptat și a beneficiat de o reducere corespunzătoare a prețului; au fost distinct personalizate la cererea cumpărătorului; prezintă urme de lovire sau deteriorare;

Lichidări de stoc

Pe piatraonline.ro veți găsi la categoria „Lichidări” produse cu prețuri reduse și stocuri limitate!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate