Latest Update: 25/04/2019

Rating PentruAnimale.Ro

Average Rating: 5 / 2 voturi.

Cod de Reducere PentruAnimale

Vouchere expirate pentru PentruAnimale.Ro

15%

COD

15% EXTRA REDUCERE la Royal Canin, Hill's și Advance!

12%

COD

12% Extra Reducere la orice comandă!

5%

COD

5% Reducere suplimentară pentru minim 4 pipete cumpărate

5%

COD

5% Extra Reducere de Ziua Mamei!

10%

COD

10% Extra Discount la produsele preferate

10%

COD

10% Reducere la PentruAnimale

Pentruanimale.ro este un magazin online romanesc care se ocupa cu punerea in comercializare a produselor pentru animalele de companie.

Pentruanimale.ro pune la dispozitia animalelor de companie ale clientilor fideli o gama variata de produse atent selectionate de specialistii acestora in nutritie si ingrijire de la cei mai renumiti producatori. Produsele oferite spre comercializare sunt puse in categoriile specifice precum „Caini”, „Pisici”, „Pasari”, „Acvaristica”, „Teraristica” si „Animale mici”.

Datorita serviciilor oferite dar si promptitudinii si profesionalismului de care acestia dau dovada, petshop-ul online Pentruanimale.ro a devenit extrem de cunoscut in randul iubitorilor de animale. Site-ul dispune de un mare numar de servicii pe care le ofera clientilor.

Livrarea comenzilor este 5 lei sau este gratuita in Bucuresti pentru comenzile de peste 50 de lei iar pentru restul tarii, livrarea este 20 de lei sau gratuita pentru comenzile de peste 300 de lei. De asemenea un alt serviciu interesant este programul de fidelitate al acestora prin care clientii castiga bani la fiecare comanda facuta pe site.

Exista consultanta non stop, astfel oricine poate comanda si telefonic sau clientii pot cere sfatul specialistilor acestora. Plata se poate face prin mai multe modalitati, plata ramburs, placa cu cardul de debit sau plata prin POS.

Clientii se pot abona la newsletter-ul Pentruanimale.ro iar in acest fel vor primi notificari cu privire la noile oferte sau noile produse care au fost adaugate pe site. Daca un client doreste un anumit produs care nu este in stocul petshop-ului, angajatii acestui site vor face in asa fel incat sa il procure.

Un aspect demn de mentionat este Blog-ul acestora unde exista diverse articole atat cu privire la magazin cat si cu privire la diverse aspecte legate de animalele de companie precum diferitele rase de animale. Categoriile de animale de companie care apar pe blog sunt caini, pisici, reptile sau rozatoare.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate