Latest Update: 25/04/2019

Rating Noriel.Ro

Average Rating: 4.9 / 10 voturi.

Cod Reducere Noriel

20%

CUPON

Voucher 20% reducere la Haine Copii pe Noriel.

Tip de Reducere: Cupon
Valoare: 20%
Data expirarii: 28 04 2019

Vouchere expirate pentru Noriel.Ro

20%

COD

20% Discount pentru toată gama de jucării bebe!

20%

COD

20% Discount pentru toată gama de Jocuri Copii!

20%

COD

Voucher 20% reducere la Jucării Bebeluși

20%

COD

20% Discount pentru toată gama de păpuși pe Noriel.ro.

20%

COD

Voucher 20% reducere la Haine Copii.

20%

COD

20% Reducere la mașinuțe

20%

COD

20% Reducere la MightyBeanz pe Noriel.

Despre noriel.ro

Noriel este un magazin online ce vinde jucării pentru copiii de orice vârstă, lego, păpuși, mașinuțe, figurine, puzzle-uri, jocuri, haine pentru copii, articole pentru transport și pentru camera copilului și accesorii. Noriel promite prin produsele sale bucurie, siguranță, diversitate, prietenie și confort.

Modalități de plată

Plata produselor poate fi făcută în numerar la momentul livrării, online cu cardul prin EuPlătesc (Visa, VisaElectron, Maestro, MasterCard) și în rate prin card de cumpărături (Raiffeisen, Banca Transilvania, BCR, BRD Finance, Alpha Bank, ING).

Transport

Livrarea produselor se face în termen de 1-3 zile lucratoare din momentul confirmării comenzii. La livrarea prin curier se percepe o taxă de 14.99 lei sau livrarea poate fi gratuită dacă valoare comenzii depășește 150 lei.

Returnare

În cazul în care nu ești mulțumit de produs, îl poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării. Pentru aceasta, va trebui să folosiți formularul de contact prezent pe site sau să trimiteți un emai Departamentului Relații cu clienții. Starea produselor trebuie să fie aceeași ca la momentul primirii.

Cardul de fidelitate

Pentru ca veselia să fie prezentă în familie și pentru a economisi bani, Noriel propune Cardul de fidelitate. Tot ce trebuie să faceți este să completați un formular de înscriere într-un magazin Noriel și vei primi Cardul. Astfel vei beneficia de puncte pentru fiecare leu, puncte pe care le vei folosi la achiziționarea de noi produse.

Cum se utilizează un voucher de reducere Noriel?

Pentru a beneficia de reducere, este necesar să folosiți voucherul Noriel făcând clic pe butonul "Arată Voucher". Odată ce ați clicat butonul, veți fi direcționat către magazinul online Noriel, iar codul va fi copiat automat. Alegeți produsele dorite pentru dvs. și adăugați-le în coșul de cumpărături. Pe pagina coșului veți vedea un spațiu pentru aplicarea codului de reducere, în partea stângă. Aplicați voucherul în caseta ”Introdu cod reducere” și apoi pe ”Aplica”. Odată ce ați aplicat codul, reducerea va fi calculată, după care veți continua cu plata.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate