Latest Update: 21/05/2019

Rating No Sugar Shop

Average Rating: 5 / 4 voturi.

Cod promoțional No Sugar Shop

Vouchere expirate pentru No Sugar Shop

14%

COD

Cupon No Sugar Shop: 14% Reducere de Ziua Mondială a Diabetului

8%

COD

Cod de 8% reducere la orice comandă

Despre nosugarshop.ro

NoSugar Shop este cel mai mare magazin online de produse fără zahăr din România, cu peste 10.000 de clienți. Aici veți putea găsi: cereale, semințe, condimente, esențe, diete, dulciuri, făină, paste, orez, sosuri, suplimente, ulei, produse BIO, băuturi, produse de post, produse speciale și multe altele.

Modalități de plată

Plata poate fi efectuată prin virament bancar (ordin de plată), ramburs sau online prin intermediul cardului (prin intermediul procesatorului de plăți LibraPay).

Transport

Transportul este asigurat de un serviciu de curierat rapid. Termenul de livrare este de 24 – 48 de ore de la momentul confirmării comenzii. Taxele de transport sunt de 12 lei în București ( transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 lei) și 19 lei în toată țara (transport gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei).

Returnare

Produsele care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere. Costul de transport rezultat în cazul returnării produselor va fi achitat de către client.

Concursuri și reduceri

Pe noshugarshop.ro puteți găsi concursuri și reduceri de până la 78%!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate