Latest Update: 26/03/2019

Rating Mustash.Ro

Average Rating: 5 / 3 voturi.

Cupoane Voucher Mustash

Despre mustash.ro

mustash.ro este un magazin online ce face parte din sfera artelor plastice. Aici veți putea găsi pânze, culori, pensule, uleiuri, șevalete, articole pentru desen, schiță și grafică, markere, hârtie, blocuri de desen, adezivi, obiecte decorabile, rame foto, ștampile, cadouri și multe alte accesorii.

Modalități de plată

Plata comenzilor poate fi făcută prin: card bancar (prin intermediul platformei securizate MobilPay) sau plata în sistem ramburs (plata la primirea coletului).

Transport

Livrarea produselor se poate face prin Poșta Română sau prin printr-un serviciu de curierat (GLS sau Fan Courier). Timpul de livrarea pentru Poșta Română este de 2 – 4 zile, iar pentru curierat este de maxim 48 de ore. În cazul Poștei Române, tarifele sunt: primul kg este 10 lei și se adaugă 1,2 lei/kg, iar dacă este peste 10 kg se adaugă 1,8 lei/kg. În cazul curierului, taxa este de 16,5 lei pentru primul kg, adăugându-se 1,20 lei pentru fiecare kg în plus. Transportul este gratuit dacă valoarea comenzii depășește suma de 300 de lei.

Returnare

Produsele pot fi returnate, costul transportului fiind suportat de către client. Dacă produsele ajung la dumneavoastră stricate sau lovite, toate costurile vor fi suportate de către mustash.ro.

Beneficii

Elevii și studenții care studiază artele plastice beneficiază de 15% reducere la toate produsele și de transport gratuit prin serviciul de curierat (în limita de 50 lei cost transport).

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate