Latest Update: 21/05/2019

Rating Modlet.Ro

Average Rating: 5 / 2 voturi.

Cod de Reducere Modlet

Vouchere expirate pentru Modlet.Ro

10%

COD

Cupon Modlet: 10% reducere la toate produsele din categoria bărbați

Gratuit

COD

Cod promoțional Modlet: Transport Gratuit la orice comandă

150lei

COD

Cupon Modlet: Transport Gratuit la comenzi de peste 150 lei

10%

COD

10% REDUCERE la toate produsele din site

50%

COD

Cod de reducere Modlet: ExtraReducere la sute de produse!

50%

COD

Cod Cupon Modlet: 50% Reducere la sandale cu talpa joasă

Modlet.ro este un magazin online de incaltaminte care atrage prin calitatea produselor pe care le vinde si prin diversitatea lor. Elementul central pe care se bazeaza cei ce administreaza magazinul este calitatea, asadar, vei putea descoperi incaltaminte din piele naturala si inlocuitor, fabricate cu grija in Romania sau in import si testate in asa fel incat sa prezinte o rezistenta superioara.
Imediat ce intri pe modlet.ro poti sa descoperi un site bine pus la punct, cu informatii utile la locul lor si cu produse ce au preturi foarte atragatoare. Incaltamintea de la cateva zeci de lei face, fara doar si poate, oricui cu ochiul.

Care sunt lucrurile care te pot convinge sa cumperi de la Modlet?Pe langa preturile mici, exista cateva elemente care pot transforma modlet.ro in partenerul tau de nadejde in ceea ce priveste incaltaminte:

  • Designul perechilor de incaltaminte. Modlet este intotdeauna la curent cu ultimele tendinte la nivel mondial, asadar, prezinta un design deosebit pentru fiecare pereche de incaltaminte. Poti sa porti aceste incaltari la orice evenimente si in orice situatie, fara niciun fel de probleme.
  •  Garantia oferita. Daca nu iti place perechea comandata, o poti returna cu usurinta si poti primi banii inapoi fara niciun fel de probleme. In cazul in care incaltamintea se rupe sau se dezlipeste, garantia oferita este de 30 de zile.
  •  Livrarea rapida. Livrarea se face intr-un timp rapid, in toata tara ( de regula dureaza intre 24 si 48 de ore ) si are un cost de doar 9.9 lei. Plata se face si ea in siguranta si poate sa fie facuta atat prin card bancar, cat si numerar, in momentul in care comanda a ajuns deja la destinatie.


Modlet.ro este, asadar, un magazin de incaltaminte care isi gaseste locul in bookmarkul tau si care merita incercat.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate