Latest Update: 21/05/2019

Rating Lentiamo.Ro

Average Rating: 5 / 4 voturi.

Cod Reducere Lentiamo

20%

CUPON

20% Discount la lentile de contact Lenjoy.

Tip de Reducere: Cupon
Valoare: 20%
Data expirarii: 17 06 2019
8%

CUPON

Cod de Reducere 8% pe Lentiamo.ro

Tip de Reducere: Cupon
Valoare: 8%
Data expirarii: 31 12 2019

Vouchere expirate pentru Lentiamo.Ro

13%

COD

13% Discount la Lentiamo

10%

COD

10% Discount la ochelari de soare

15%

COD

Cupon de 15% la lentile de contact

15%

COD

15% Discount pentru picături de ochi

10%

COD

Black Friday cu o reducere de 10% la Lentiamo!

Despre lentiamo.ro

Lentiamo este o companie fondată în anul 2008. Este magazinul online în care veți putea găsi lentile de contact de diferite tipuri și pentru diferite activități, soluții pentru lentile, ochelari de soare și accesorii. Lentiamo prezintă o gamă de mărci cunoascute de lentile de contact (Acuvue, Air Optix, Biofinity, PureVision, Soft Lens), de soluții (Biotrue, Solo Care Aqua, Opti-free) și de ochelari de soare (Emporio Armani, Oakley, Persol, Polaroid, Ray Ban).

Modalități de plată

Plata produselor se poate face ramburs (Cargus sau FANCourier) și online cu cardul (Visa, VisaElectron, Maestro, MasterCard).

Transport

Livrarea se poate face prin Cargus la prețul de 12 RON + 2 RON ramburs sau prin FAN Courier la prețul de 10 RON + 2 RON ramburs în 2-3 zile lucratoare. Livrarea este gratuită dacă totalul comenzii este de peste 199 RON. Este valabilă și livrarea internațională, în țările din Uniunea Europeană.

Returnare

Produsele pot fi returnate în 30 de zile calendaristice după ce ați primit confirmarea comenzii. Returnarea produselor este acceptată doar în ambalajul original și nealterat.

Puncte bonus

Puteți primi 50 de puncte bonus dacă vă abonați la newsletter. Punctele bonus pot fi folosite în categoria „produse bonus” pentru a achiziționa diferite produse. De asemenea, veți fi primii care vor afla ofertele și reducerile speciale.

Cum puteți utiliza un cod promoțional Lentiamo?

Utilizarea unui cod promoțional Lentiamo este foarte simplă. Utilizați cele mai recente coduri de discount și oferte speciale de pe site-ul nostru Promocodi România. Mai întâi de toate, alegeți lentilele și, eventual, lichide de curățare, după aceea, faceți clic pe pagina de coș la Lentiamo.ro. În partea de jos a paginii faceți clic pe ”Obțineți reducerea promoțională" și introduceți cuponul în caseta "Introduceți codul" apoi faceți clic pe Verificați. Dacă voucherul este valabil, discountul va fi recalculat direct în coș.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate