Latest Update: 25/04/2019

Rating Haircare.ro

Average Rating: 4.8 / 5 voturi.

Coduri de Discount Haircare

Vouchere expirate pentru Haircare.ro

5%

COD

5% Reducere la prima ta comandă pe Haircare!

Despre haircare.ro

haircare.ro este magazinul online în care veți putea găsi produse profesionale și originale pentru îngrijirea părului, aparatură și accesorii: șampon, balsam, tratamente, măști de păr, cosmetice, gel, fixativ, spumă, creme, vopsea pentru păr, uscătoare, perii, ondulatoare, foarfece, perii.

Modalități de plată

Plata poate fi făcută în numerar / ramburs, în momentul în care vor fi livrate; plata prin ordin de plată – plata la bancă; plata prin card de debit / credit – online sau la sediu (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard).

Transport

Tariful pentru transport este de 18 lei, iar pentru localitățile din afara razei Fan Courier se calculează un cost suplimentar pe km. Transport este gratuit pentru comenzile care depășesc suma de 180 de lei. Livrarea produselor în stoc se va face în maximum 48 de ore lucrătoare.

Returnare

Termenul de returnare al produselor este de 14 zile de la achiziționarea lor. Produsele trebuie să aibă ambalajul intact și nu au fost desigilate.

Puncte de fidelitate

Poți primi puncte de fidelitate la fiecare achiziție făcută pe haircare.ro pe care le vei putea folosi pentru a beneficia de discounturi. Fiecare punct valorează 0,05 lei și, spre exemplu, 500 de puncte vor valora 25 lei.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate