Latest Update: 25/04/2019

Rating Germanos.Ro

Average Rating: 4.9 / 7 voturi.

Cupon de Reducere Germanos

Despre germanos.ro

germanos.ro este un magazin online de produse IT, electronice și multimedia. Acest magazin pune la dispoziție telefoane de la branduri importante (Apple, Samsung, HTC, Allview, LG, Sony și altele), tablete, computere & periferice (laptopuri, monitoare, imprimante, periferice, retelistică și accesorii) și electronice (televizoare, produse din gama audio, videoproiectoare, articole video și foto). De asemenea, germanos.ro oferă și servicii Telekom.

Modalități de plată

Plata produselor poate fi făcută prin transfer bancar; plata ramburs; plata prin card de debit / credit (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro); plata în rate (Card Avantaj, Star BT, BRD Finance, Alpha Bank).

Transport

Transportul produselor se face prin curierat rapid în maxim 4 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii. Taxa de transport este de 14.90 lei, iar transportul este gratuit pentru comenzile de peste 200 de lei.

Returnare

Poți returna produsele în termen de 10 zile lucrătoare de la primire. Produsele trebuie trimise cu toate accesoriile, în ambalajul original.

Vouchere

germanos.ro oferă mai multe tipuri de cupoane de discount. Acestea vor putea fi utilizate pentru anumite catergorii de produse sau pentru produse individuale. De obicei, perioada de valabilitate este limitată, iar un cupon poate fi folosit pentru o singură comandă și nu poate fi schimbat în bani.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate