Latest Update: 21/05/2019

Rating EuroGsm.Ro

Average Rating: 5 / 2 voturi.

Cod de Reducere EuroGsm

Vouchere expirate pentru EuroGsm.Ro

100lei

COD

100 lei Reducere la achiziționarea unui smartphone!

100 lei

COD

Voucher EuroGsm: 100 de lei pentru accesorii!

Despre eurogsm.ro

Eurogsm.ro este un magazin online de telefoane și gadgeturi, fiind caracterizat de transparență și obiectivitate. Pe eurogsm.ro puteți cumpăra telefoane pentru toate bugetele, cu dimensiuni variate, de la producători cu renume (Samsung, Apple, Asus, HTC, Huawei, LG). De asemenea, puteți găsi tablete, ebook readere, gadgeturi (brățări fitness, smartwatch-uri, ochelari VR) și accesorii (huse, folii de protecție, carduri de memorie, căști).

Modalități de plată

Plata poate fi făcută în ramburs la preluarea coletului și cu cardul bancar prin PayU (Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron)

Transport

Livrarea comenzilor se face prin firma Cargus. Costul de transport este de 12 lei, iar pentru livrarea comenzilor în afara ariei de acoperire Cargus se mai adaugă un cost de 14 lei pentru km suplimentari, indiferent de valoarea comenzii. Livrarea este gratuită la comenzi de peste 200 lei.

Returnare

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului prin Cargus curier, la adresa de unde a fost expediat produsul.

Fidelizare

Eurogsm.ro pune la dispoziție clienților săi programul de fidelitate. Acesta are scopul de a aloca puncte de fidelizare la achiziții de produse și servicii. Punctele de fidelizare se pot transforma în reduceri de preț de care participantul va beneficia la achizițiile ulterioare de produse.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate