Latest Update: 25/04/2019

Rating EnzoBertini.ro

Average Rating: 5 / 1 voturi.

Cod Voucher EnzoBertini

Despre enzobertini.ro

enzobertini.ro este un magazin online de încălțăminte și marochinărie în care veți putea găsi încălțăminte pentru femei și bărbați (pantofi, ghete, cizme, sandale, balerini, șlapi) și articole de marochinărie (poșete, rucsaci, genți, curele, portofele, mănuși, serviete, șepci), toate de la branduri din cele mai cunoscute: Pepe Jeans, Calvin Klein, Guess, Roberto Cavalli, Pierre Cardin, Enzo Bertini, Premiata sau Blumarine.

Modalități de plată

Plata produselor poate fi făcută: ramburs; online cu cardul (Visa, Mastercard, Maestro); plata în 5 rate fără dobândă (card de cumpărături Banca Transilvania); plata într-o rată fără dobândă (card de cumpărături Banca Transilvania).

Transport

Livrarea comenzilor se face prin curier rapid, costul transportului fiind de 14 lei. Transportul este gratuit dacă valoarea comenzii depășește suma de 100 de lei.

Returnare

Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor. Produsele nu trebuie să fie deteriorate sau utilizate și vor fi returnate în cutiile originale. Returul este gratuit la comenzi de peste 100 de lei.

Reduceri și oferte

Pe enzobertini.ro veți putea găsi reduceri la o gamă vastă de articole de încălțăminte și marochinărie atât pentru femei, cât și pentru bărbați! De asemenea, abonarea la newsletter vă va ține la curent cu cele mai noi oferte, cele mai noi produse și cu noile tendințe.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate