Latest Update: 25/04/2019

Rating Elefant.Ro

Average Rating: 4.6 / 40 voturi.

Cod Voucher Elefant

100lei

CUPON

100 lei Reducere la ochelari de soare pe Elefant.

Tip de Reducere: Cupon
Valoare: 100lei
Data expirarii: 26 04 2019
50lei

CUPON

50 lei Reducere la ochelari de soare.

Tip de Reducere: Cupon
Valoare: 50lei
Data expirarii: 26 04 2019
50lei

CUPON

50 lei Reducere la comenzi de ceasuri.

Tip de Reducere: Cupon
Valoare: 50lei
Data expirarii: 26 04 2019
100lei

CUPON

100lei Reducere la comenzi de ceasuri și bijuterii la Elefant.

Tip de Reducere: Cupon
Valoare: 100lei
Data expirarii: 26 04 2019

Vouchere expirate pentru Elefant.Ro

10%

COD

10% Extra Reducere la produse din selecție.

Free

COD

Transport Gratuit la comenzi de cărți.

50lei

COD

Voucher 50 lei extra reducere la comenzi de minimum 249lei.

40%

COD

40% Reducere la comenzi de cărți de peste 99 lei din selecție

Free

COD

Transport gratuit prin curier!

Free

COD

Transport Gratuit la comenzi de produse cosmetice.

40%

COD

40% Discount la peste 40.000 de cărți.

70lei

COD

70 lei Reducere la ceasurile Fossil pe Elefant.

10%

COD

10% Extra discount la Elefant.ro!

30lei

COD

Voucher -30 lei reducere la genți pe Elefant.

Despre elefant.ro

Elefant.ro a începând prin a fi o librărie online și acum se prezintă a fi „Mallul Online al Familiei Tale”, comercializând produse din categoriile carte, jucării, ceasuri, parfumuri, îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice și îngrijire personală, electronice și electrocasnice. Magazinul online elefant.ro și-a câștigat încrederea a aproximativ 1.000.000 clienți.

Modalități de plată

Plata produselor achiziționate poate fi: plata în numerar la livrarea coletului sau la colectarea de la punctele de ridicare sau plata online prin card bancar.

Transport

Livrarea se poate face prin curier rapid, timpul de aștepare fiind de 1-2 zile. Prețurile diferă în funcție de categorii: Carte și jucării (9.99 lei); Ceasuri, cosmetice & parfumuri, Electro, Fashion, Home & Deco și restul categoriilor (14.99 lei). Transportul este gratuit dacă comanda depășește valoarea de 199.9 lei.

Retur

Poți returna un produs în termen de 30 de zile calendaristice. Produsul trebuie să fie în aceeași stare, în ambalajul original și împreună cu documentele care l-au însoțit.

Puncte PREMIUM

Pe elefant.ro poți transforma cumpărăturile în puncte premium (1 leu = 1 punct), iar cu punctele premium poți activa vouchere de reduceri, vouchere de transport gratuit, intrări & reduceri fitpass.

Ghid pentru utilizarea codurilor de reducere Elefant

Folosiți un voucher de reducere pentru Elefant.ro pentru achiziționarea produselor, găsiți toate codurile de voucher pe pagina site-ului Codvoucher.com. Echipa noastră vă ajută să economisiți bani pentru orice comandă făcută online și vă oferim cele mai noi oferte și vouchere pentru Elefant.ro.

Unde poți găsi codurile de discount Elefant.ro?

Le puteți găsi pe Elefant.ro sau le primiți prin intermediul newsletter-ului, dar este destul de incomod, trebuie să răsfoiți diverse categorii. Cel mai simplu este să folosiți site-ul nostru Codvoucher.com, de fapt, pe această pagină puteți găsi cupoane actualizate pentru Elefant.ro în timp real și, fără îndoială, este cea mai bună alegere pentru tine.

Cum se utilizează un voucher de reducere Elefant.ro?

Pentru a achiziționa pe Elefant.ro puteți folosi coduri vouchere oferite de acest site. Mai întâi de toate, alegeți produsul și oferta pe care doriți să achiziționați. Odată ce sunteți pregătit pentru a achiziționa produsul, puteți accesa pagina de coș, și în partea stângă a paginii, unde scrie ”Cod Voucher” iar mai jos puteți introduce cuponul și ”Aplica Voucher”. Odată ce ai efectuat comanda, reducerea va fi activată și puteți continua apoi cu plata.

Ce trebuie făcut dacă un cupon Elefant.ro nu este disponibil? Găsiți oferte pe site-ul nostru.

Dacă un cod promoțional Elefant.ro nu este disponibil, vă puteți abona la newsletter-ul nostru. De fapt, este disponibil un serviciu de cupoane de alertă excelent, care vă permite să primiți cele mai recente reduceri și promoții de pe site-ul www.elefant.ro. În orice caz, este aproape imposibil ca pe Elefant.ro să nu găsiți coduri promoționale, deoarece ELEFANT.RO este unul dintre site-urile de e-commerce cele mai utilizate pe scară largă în România. Puteți introduce un cupon de discount sau un cod voucher pentru a economisi bani pe comanda dvs.

Distribuiți codurile de voucher Elefant.ro pe rețelele sociale și permiteți-le prietenilor să economisească bani.

Nu economisiți niciodată singuri! În doi este mai distractiv! :) Dacă ați găsit o reducere, împărtășiți acest lucru prietenilor și membrilor de familie. Puteți face acest lucru din cuvânt, dar și prin distribuirea link-ului nostru în rețelele sociale. Distribuirea pe rețelele de socializare este foarte importantă pentru noi, deoarece ne permite să creștem și să ne menținem pe poziții, în acest fel veți putea economisi bani prin achiziționând produse de pe Elefant.ro, datorită unui cupon de reducere sau un cod voucher.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate