Latest Update: 21/05/2019

Rating Elaptepraf.ro

Average Rating: 5 / 4 voturi.

Coduri pentru Reduceri Elaptepraf.ro

Despre elaptepraf.ro

elaptepraf.ro este un magazin online dedicat mămicilor și bebelușilor. Acest magazin comercializează mâncare pentru bebeluși (lapte praf, cereale, biscuiți, deserturi, ceaiuri, piure, apă, cacao instant), produse pentru copii (perne, biberoane, suzete, recipiente, sterilizatoare, jucării, termometre, scutece) și produse pentru mămici.

Modalități de plată

Plata produselor poate fi efectuată prin: ramburs (la primire) și transfer bancar (depunere numerar în contul bancar).

Transport

Produsele vor fi livrate prin firmele de curierat GLS și Fan Courier. Taxa de transport este de 10 lei, indiferent de locul în care se va face livrarea. Dacă valoarea comenzii depășește suma de 200 de lei, transportul este gratuit. Pentru comenzile care depășesc 30 kg, prețul transportului va fi recalculate.

Returnare

Clienții au dreptul de a returna produsele în termen de 14 zile calendaristice de la livrarea lor. Produsele vor fi trimise în forma originală, fără să prezinte urme de lovituri, șocuri sau zgârieturi. Cheltuielile vor fi suportate de către cumpărător.

Fidelizare

Poți acumula puncte de fidelitate cu fiecare comandă dată! Fiecare produs comandat valorează 2% din valoarea sa adunată în cont. Spre exemplu, 10 puncte vor valora 1 RON, iar pentru o comandă de 100 RON, veți primi 20 de puncte de fidelitate în valoare de 2 RON.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate