Latest Update: 21/05/2019

Rating EdituraDiana.ro

Average Rating: 4.9 / 8 voturi.

Cupon Cadou EdituraDiana

Despre edituradiana.ro

Dacă vrei să alegi dintr-o gamă variată de cărți educaționale și materiale didactice pentru învățământul preșcolar și primar, edituradiana.ro este magazinul online potrivit. Editura Diana te așteaptă în librăria educațională cu materiale și cărți didactice realizate la standarde europene, în condiții grafice deosebite, în conformitate cu programele școlare aprobate de Ministerul Educației Naționale.

Modalități de plată

Modalitățile de plată disponibile sunt: plata cu numerar la primirea coletului livrat prin curier și plata online cu card bancar (mobilpay).

Transport

Clientul poate alege din următoarele modalităţi de transport:

1. Curier rapid - livrare la domiciliu, durata transportului fiind de 1-3 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. Cost: 17,50 lei. Pentru comenzile cu valoare de peste 200 lei, transportul este gratuit.

2. Poșta Română - coletul îl puteţi ridica de la OP arondat adresei furnizate. Termenul de livrare este de aproximativ 3-5 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii. Cost: 15 lei. Pentru comenzile cu valoare de peste 200 lei, transportul este gratuit.

3. Preluare colet de la sediul magazinului

Returnare

Puteți returna comenzile în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor cumpărate. În cazul returnării produselor, acestea trebuie să fie livrate în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu o copie după toate documentele care au însoțit coletul.

Reduceri

Edituradiana.ro pune la dispoziție reduceri între 50% - 70% la articolele de învățământ preșcolar, primar și gimnazial și multe alte oferte.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate