Latest Update: 21/05/2019

Rating Dol.ro

Average Rating: 5 / 2 voturi.

Cupon Reducere Dol.ro

Despre dol.ro

dol.ro este un magazin online cu o gamă variată de produse. Acest magazin comercializează produse din categorii precum: fan movies (accesorii, căni, lămpi, postere), cărți din diferite categorii de interes, jucării, articole de papetărie, gadgeturi (drone, vehicule electrice, IT, audio, video, accesorii), accesorii IT și diferite cadouri.

Modalități de plată

dol.ro pune la dispoziție mai multe metode de plată: numerar sau cu cardul la unul din magazinele dol.ro; plata prin virament bancar (ordin de plată); plata în numerar la livrare.

Transport

Costul livrării coletelor cu livrare la domiciliu este de 9.90 RON, iar costul livrării cu ridicare din magazin este de 4.90 RON. Comenzile ce depășesc suma de 130 RON beneficiază de transport gratuit în toată țara.

Returnare

Returul produselor se poate face personal, la unul din magazine, sau prin serviciul de curierat. Produsele trebuie să fie în aceeași stare ca la livrare, fără să prezinte urme de lovituri, zgărieturi sau accesorii lipsă. Costurile de transport vor fi suportate de către cumpărător.

Oferte

Pe dol.ro vei găsi cele mai des vizitate produse, cele mai apreciate produse și mai bune oferte ale săptămânii cu reduceri de până la 50%!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate