Latest Update: 25/04/2019

Rating Decorino

Average Rating: 4.9 / 9 voturi.

Cod Promotional Decorino.Ro

Vouchere expirate pentru Decorino

10%

COD

10% Reducere la prima ta comandă

Despre decorino.ro

Magazinul online decorino.ro pune la dispoziție o gamă largă de produse precum: covoare modern și clasice, machete din fibre natural & pentru hoteluri și restaurante, carpete, gazon artificial, preșuri și ștergătoare picioare antipraf, baterii baie și bucătărie, lavoare, produse cu design modern, corpuri de iluminat, obiecte sanitare, cabine duș.

Modalități de plată

Plata produselor comandate se poate face prin intermediul cardurilor bancare (Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro), prin transfer bancar și prin ramburs.

Transport

Livrarea coletelor se face prin curier, costul fiind de 25 RON. La comenzile de peste 400 RON, transportul este gratuit.

Returnare

Produsele cumpărate pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor. Cheltuielile vor fi suportate de către cumpărător, iar produsele nu trebuie să prezinte urme de deteriorare, de uzură sau de consum.

Abonare și promoții

Abonează-te la newsletter și primești 10% reducere la orice produs (cu excepția celor aflate deja în promoție) la prima ta comandă. De asemenea, puteți găsi promoții și reduceri de până la 50% la o gamă largă de articole, iar dacă cumperi de minim 1000 lei poți obține discounturi speciale de până la 35%.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate