Latest Update: 25/04/2019

Rating Dacris.net

Average Rating: 4.5 / 10 voturi.

Cod Promoțional Dacris.net

Vouchere expirate pentru Dacris.net

20lei

COD

20 lei Reducere + Transport Gratuit

20lei

COD

20 lei Reducere pentru comenzi mai mari de 200 lei

15lei

COD

Voucher 15 lei reducere la orice comandă pe Dacris.

Despre dacris.net

dacris.net este un magazin online cu produse pentru birouri. Aici veți putea găsi articole pentru organizare și arhivare, comunicare și prezentare, accesorii de birou, aparatură pentru birou, instrumente de scris, cadouri business, articole din hârtie, articole protocol, curățenie, mobilier, produse IT&C (imprimante, sisteme PC, laptopuri, monitoare, retelistică, produse audio – video), produse pentru școală și multe altele.

Modalități de plată

Plata produselor se poate face în diferite moduri: ramburs, atunci când coletul va ajunge la destinație; prin ordin de plată; plata online cu cardul prin PayU (VISA, MasterCard, Maestro).

Transport

Livrarea produselor se face prin firma de curierat Urgent Cargus. Tariful de livrare este de 14 lei, iar dacă valoare comenzii este de peste 100 lei, transportul este gratuit.

Returnare

Produsele achiziționate pe dacris.net pot fi returnate în termen de 14 zile de la data intrării în posesie a produselor. Produsele returnate trebuie să fie în condiții perfecte, împreună cu accesoriile aferente, fără semne de uzură sau de consum.

Vouchere reducere

Abonează-te la newsletterul dacris.net și primești un voucher de reducere de 15 lei la prima comandă de minim 100 de lei. De asemenea, vei fi la curent cu cele mai noi oferte!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate