Latest Update: 25/04/2019

Rating Conga.ro

Average Rating: 4.8 / 4 voturi.

Cupon de discount Conga

5%

CUPON

Cod de reducere 5% la produsele Conga

Tip de Reducere: Cupon
Valoare: 5%
Data expirarii: 31 12 2019

Vouchere expirate pentru Conga.ro

5%

COD

5% Reducere la prima comandă

Despre conga.ro

Magazinul online Conga.ro este parte a companiei Optical Network, cea mai mare companie de optică medicală din România. Pe Conga.ro veți găsi o gamă variată de lentile de contact, picături oftalmice și soluții de întreținere, ochelari de soare, rame de vedere și accesorii de la branduri de renume. Stocul de produse este mereu actualizat.

Modalități de plată

Plata poate fi făcută: numerar la livrarea coletului; online cu cardul de credit sau debit (Visa, Visa Electron, Master Card); prin ordin de plată.

Transport

Livrarea comenzilor se realizează prin operatorul Fastius în București, iar la nivel național Nemo și se efectuează doar în zilele lucrătoare. Taxa de livrare este 12 lei la nivel național. Durata de livrare depinde de disponibilitatea produselor comandate. Puteți beneficia de transport gratuit prin efectuarea unei comenzi de minim 150 RON.

Returnare

Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice. Alături de produs, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv. Costul de livrare va fi suportat de către client.

Lichidări

Cu ocazia lichidărilor de stoc, pe magazinul online conga.ro puteți găsi produse cu reducere de preț de peste 50%!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate