Latest Update: 21/05/2019

Rating Chicco.Ro

Average Rating: 4.7 / 3 voturi.

Cod Voucher Chicco

Vouchere expirate pentru Chicco.Ro

5%

COD

5% Discount suplimentar la orice comandă.

10%

COD

Voucher 10% la orice comandă

30%

COD

30% Discount pentru articole din categoria Jucării

Despre chicco.ro

chicco.ro este un magazin online cu articole pentru copii și bebeluși, ce comercializează cărucioare, scaune auto, marsupii, scaune de masă, articole pentru somn și supraveghere, jucării, articole alăptare naturală și artificială, diversificare alimentație, cosmetice și produse de îngrijire.

Modalități de plată

Plata produselor achiziționate se face în numerar, ramburs la livrarea coletului, prin plata cu cardul sau prin ordin de plată.

Transport

Livrarea se face prin curier, prin partenerii Geodi, GLS si Posta Atlassib. Durata de livrare pentru București este de maxim 24 – 48 de ore de la confirmarea comenzii, iar pentru provincie maxim 72 de ore de la confirmarea acesteia. Nu se efectuează livrări în afara României. Valoarea minimă a comenzii, pentru care transportul este gratuit, este de 300 lei. Pentru comenzi cu valoare mai mică de 300 lei, valoarea transportului este de 20 lei indiferent de destinație.

Returnare

Returnarea produselor se poate face în 14 zile calendaristice. Produsul se returnează fără deteriorări, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, împreună cu factura și garanția acestuia. Costurile rambursării produselor ca urmare a exercitării dreptului de retragere vor fi suportate de client.

Chicconomii

Solicită carnetul de Chicconomii și ai parte de reduceri de până la 40% (în magazinele Chicco).

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate