Latest Update: 25/04/2019

Rating Ceasmania.ro

Average Rating: 5 / 2 voturi.

Cupoane Ceasmania.Ro

Vouchere expirate pentru Ceasmania.ro

10%

COD

Voucher de -10% reducere pentru colecția nouă Guess!

10%

COD

Extra discount -10% la toate produsele!

20%

COD

Extra -20% discount pentru produsele din gama Guess.

5%

COD

Voucher de 5% discount la prima comandă

Despre ceasmania.ro

ceasmania.ro este un magazin online ce comercializează ceasuri (pentru femei, bărbați și copii) și bijuterii (brățări, cercei, inele, pandative, coliere). Veți putea găsi produse ce aparțin unor branduri cu renume precum Gucci, Calvin Klein, Guess, Casio, Xonix, Lacoste, Escape și multe altele.

Modalități de plată

ceasmania.ro oferă o varietate de modalități de plată: plata în sistem ramburs; plata cash sau cu cardul la sediul ceasmania.ro; plata online cu cardul (Visa,Visa Eelctron, Maestro MasterCard); plata în rate fără dobândă (BT Star – Banca Transilvania, Bonus Card – Garanti Bank, Card Avantaj – Credit Europe Bank).

Transport

Transportul în București se face la costul de 13 RON, iar transportul în provincie se face la costul de 19 RON. Transportul este gratuit oriunde în țară la comenzile mai mari de 500 RON. De asemenea, produsele pot fi ridicate personal de la sediul ceasmania.ro.

Returnare

Produsele pot fi returnate în 14 zile de la data la care a intrat în posesia lor. Produsele nu trebuie să prezinte zgârieturi, corodări, fisuri, ruperi, deformări, decolorări sau desprinderi.

Discount & reduceri

Abonează-te la newsletter și primelti 5% discount la prima comandă! De asemenea, ceasmania.ro oferă cupoane de reducere și puncte de loialitate!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate