Latest Update: 25/04/2019

Rating Benvenuti.ro

Average Rating: 5 / 2 voturi.

Cod Voucher Benvenuti

Vouchere expirate pentru Benvenuti.ro

28%

COD

28% Reducere la articolele din colecția tomnă-iarnă

10%

COD

Cod Voucher Benvenuti: 10% Reducere la prima ta comandă!

Despre benvenuti.ro

Benvenuti este un magazin online ce își propune să devină lider în segmentul de magazine de încălțăminte și marochinărie. Produsele din magazinele Benvenuti întrunesc toate condițiile pe care și le doresc clienții: calitate excepțională datorată atât materialelor foarte bune, cât și modului atent de fabricare, modele atrăgătoare și actuale, confort deosebit datorat tradiției și studiului pe care producătorii italieni îl fac referitor la tălpi, calapoade și materiale și unicitate.

Modalități de plată

Puteți plăti produsele prin: plata online în 1 – 5 rate fără dobândă prin card de cumpărături Banca Transilvania; plata online prin card (Visa, Maestro, Mastercard); plata la livrare – numerar, la primirea coletului.

Transport

Costul transportului pe întreg teritoriul României este de 14 lei, iar transportul este gratuit pentru comenzi în valoare minimă de 100 lei. Livrarea comenzilor se face numai prin curierat rapid.

Returnare

Returul produselor se poate face în 14 zile de la primirea lor. Produsele vor fi expediate în forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate. Beneficiază de retur gratuit doar clienții a căror comandă a depășit valoarea minimă de 100 lei.

Reducere

Abonează-te la newsletter și primești 10% reducere la următoarea comandă!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate