Latest Update: 21/05/2019

Rating Bekid.ro

Average Rating: 5 / 2 voturi.

Cod de Discount Bekid.ro

Despre bekid.ro

bekid.ro este un magazin online cu articole pentru copii. Acest magazin oferă câteva motive pentru care să vă faceți cumpărăturile aici: selecția și diversitatea produselor, serviciu clienți specializat, resursă de încredere, informații detaliate, comunicare, confidențialitate și securitate. bekid.ro vă pune la dispoziție scaune auto, cărucioare, articole pentru camera copilului, hrană, produse de igienă și îngrijire, jucării, îmbrăcăminte, rechizite și altele.

Modalități de plată

Plata comenzii poate fi făcută în ramburs la ridicarea produselor, cu card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro), plata în rate ( prin Card Avantaj, Card Star BT sau card Bonus BT), prin ordin de plată și prin BitCoin sau Ethereum.

Transport

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Nemo Express. Termenul de livrare este de 24-48 de ore din momentul confirmării comenzii, costul livrării depinzând de greutatea produsului achiziționat.

Returnare

Produsele se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire. Produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri sau alte semne de uzură.

Promoții

Pe magazinul online bekid.ro veți putea găsi articole la reduceri de până la 55%!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate