Latest Update: 25/04/2019

Rating Bebebliss.Ro

Average Rating: 5 / 1 voturi.

Cod Voucher Bebebliss

Bebebliss.ro este un magazin online romanesc care se ocupa cu punerea in comercializare a produselor pentru copii mici si bebelusi, produse precum carucioare, patuturi, jucarii si multe altele. Acest site dispune de un numar mare de produse care sunt plasate in categoriile proprii precum Carucioare, Scaune auto copii, Patuturi, Accesorii patuturi, La plimbare, Camera bebe, La masa, Igiena si sanatate, Coltul bio, Jucarii, Pentru mami, Articole personalizate, Haine copii si Articole plaja copii.

De asemenea site-ul Bebebliss.ro dispune de o alta metoda de cautare si anume cautarea in functie de brandul dorit. Astfel, pe site pot fi gasite branduri precum Bright starts, Babymoor, Nuna, Joie, Klups si multe altele. Fiecare produs dispune de propria paginaa personalizata unde pot fi gasite atat date extrem de detaliate despre produs cat si o galerie cu poze unde clientul isi poate creea o idee mult mai buna despre produsul pe care doreste sa il achizitioneze de pe site.

Magazinul online Bebebliss.ro pune la dispozitie clientilor pe langa produsele de inalta calitate si o serie de servicii extrem de apreciate de clienti si demne de mentionat. Aceste servicii sunt Livrarea in 24 de ore, Garantat cele mai bune preturi, Transportul gratuit la comenzile ce depasesc suma de 400 de lei, Sistem de fidelizare, Drept la retur garantat in 14 zile, Consiliere pe email sau consiliere telefonica, Plata poate fi efectuata atat cu cardul cat si ramburs odata cu primirea comenzii de catre client.

De asemenea clientii dispun de posibilitatea de a se inregistra pe site-ul Bebebliss.ro si astfel isi pot creea un cont. Avantajele acestui cont sunt plasarea extrem de usoara a comenzilor fara a completa de fiecare data campurile necesare facturarii si livrarii, clientul poate fi la curent cu noile oferte si noutati aparute pe site si de asemenea clientul isi poate organiza lista de produse favorite si poate urmari perioada in care acestea sunt la promotie.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate