Latest Update: 25/04/2019

Rating Autohut

Average Rating: 5 / 2 voturi.

Cod de Reducere Autohut

Despre autohut.ro

autohut.ro este un magazine online de piese auto ce se mândrește cu peste 2 milioane de piese și accesorii auto. Aici veți găsi piese auto (filtre și distribuție, ambreiaj, răcire, AC, încălzire, suspensii și altele), anvelope, produse universale (huse, baterii, capace roți, covorașe auto și multe alte accesorii), produse moto și service auto.

Modalități de plată

Modalitățile de plată sunt următoarele: numerar la sediu sau rambrus la curier; plata prin card la sediu (POS – Visa, MasterCard); plata online cu cardul (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro) prin platforma PayU; plata în rate cu cardul fără dobândă (Card Avantaj – Credit Europe Bank, Card StarBT – Banca Transilvania, Card BRD Finance – Banca BRD, Card Alpha Bank).

Transport

Clienții pot ridica coletul de la sediul autohut.ro sau pot opta pentru livrarea prin curier. Transport este gratuit pentru comenzile cu valoarea de peste 599 lei în limita a 20 kg.

Returnare

Puteți renunța la produsele achiziționate în termen de 30 de zile calendaristice de la recepționarea lor. Nu se acceptă produsele deteriorate, fără etichete, produsele fără accesoriile originale, piesele care prezintă urme de sudură sau vopsire.

Puncte de Fidelitate

autohut.ro oferă clienților puncte de fidelitate la fiecare produs achiziționat și vor putea fi folosite la comenzile online. Veți ptuea folosi punctele atunci când veți avea în cont minim 5 RON (200 puncte).

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate