Latest Update: 21/05/2019

Rating Autoeco.ro

Average Rating: 4.7 / 3 voturi.

Reduceri Autoeco.ro

Despre autoeco.ro

Magazinul online autoeco.ro este unul din cele mai mari magazine de piese auto și accesorii, cu peste 2 milioane de piese auto la dispoziție. Totodata, dispune de service auto modern. Aici veți putea cumpăra piese auto (frâne, motor, suspensii, transmisii, electrice și lumini), baterii, anvelope, jante, ulei și lichide, baterii, becuri și produse universale.

Modalități de plată

Comenzile pot fi plătite numerar, prin ordin de plată, cu cardul bancar sau plata în rate (Star – Banca Transilvania, Card Avantaj – Credit Europe Bank, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance).

Transport

Costul transportului este de 15 lei în București, livrarea fiind gratuită daca comanda este de minim 300 lei în limita a 15 kg. În țară, costul este de 25 lei, iar livrarea este gratuită dacă comanda este de minim 300 lei în limita a 20 kg.

Returnare

Comanda poate fi returnată în termen de 14 zile de la primire. Produsele returnate nu vor fi primite dacă au ambalajul deteriorat, fără etichetele și inscripționările specifice, nu se află în ambalajul original, dacă nu au accesoriile și componentele originale, dacă prezintă urme de montaj, vopsire sau sudură, neînsoțite de copia facturii de achiziție.

Promoții

Pe autoeco.ro găsiți reduceri și promoții pregătite în funcție de sezon!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate