Latest Update: 21/05/2019

Rating Artaceaiului.ro

Average Rating: 4.7 / 3 voturi.

Cupon de Reducere Arta Ceaiului

Vouchere expirate pentru Artaceaiului.ro

10%

COD

Cod de 10% reducere pentru orice ceai.

Despre Artaceaiului.ro

Artaceaiului.ro este un magazin online care se ocupa cu punerea in vanzare a diferitelor bauturi care se servesc calde sau fierbinti. Acestia pun la dispozitie clientilor peste doua sute de tipuri de ceaiuri si accesorii, livrarea este gratuita la comenzile de peste 99 de lei, iar atunci cand un client da comanda pentru prima oara, ii va fi acordat un discount de 3 la suta din totalul comenzii.

Produse

Gama larga de produse de care magazinul online Artaceaiului.ro dispune este ordonata in functie de categoria care cuprinde produsul. Categoriile mari gasite pe site sunt „Ceai”, „Cafea”, „Accesorii”, „Ciocolata calda”, „Carti” si „Cadouri”. In aceste categorii se pot gasi extrem de multe arome precum ceaiuri albe, mate, negre, bio, Oolong, Rooibos, verde, de fructe, well being sau de plante, ciocolata calda, cafele de iarna, espresso, cu arome, de origine din Africa, Asia, America Latina, dar si o multitudine de accesorii precum cani, seturi de ceai, espressor pentru birou, recipiente pentru pastrare, accesorii mate, infuzoare, ceainice si seturi si cutii metalice.

Datorita serviciilor oferite site-ul Artaceaiului.ro a devenit extrem de popular printre randurile fanilor acestor tipuri de bauturi si in acelasi timp a devenit un magazin de incredere, verificat de catre Trusted.ro.

Livrare

Unele dintre aceste servicii oferite sunt livrarea in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii, posibilitatea de a plati in ramburs, livrarea comenzii este gratuita iar platile efectuate pe Artaceaiului.ro sunt 100% sigure. Un alt serviciu demn de mentionat de care nu multe site-uri beneficiaza este chat-ul cu unul dintre angajati, lucru care poate fi foarte benefic in momentul in care un client are o anumita intrebare sau este ingrijorat cu privire la comanda plasata.

Cadouri

Astfel, fie ca sunteti un cunoscator al ceaiurilor infuzie, fie ca vreti sa incercati ceva nou sau pur si simplu sunteti in cautarea unui cadou, pe Artaceaiului.ro veti gasi ceea ce cautati. Mai mult decat atat, acestia va vor oferi o servire ireprosabila astfel incat sa va alaturati listei acestora de clienti multumiti.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate