Latest Update: 25/04/2019

Rating ApiLand.Ro

Average Rating: 4.7 / 3 voturi.

Cod de Voucher ApiLand

Vouchere expirate pentru ApiLand.Ro

10%

COD

REDUCERE DE 10% la Mierea cu aur.

20lei

COD

20 lei Reducere la prima ta comandă!

Despre apiland.ro

apiland.ro este un magazine online ce comercializează o gamă variată de produse apicole, produsele fiind benefice imunității, energiei, stării de bine, eliminării stresului, concentrării. Așasar, pe apiland.ro veți putea cumpăra lăptișor de matcă, tonice apicole, păstură, polenuri crude, miere crudă, propolis, săpunuri naturale,bomboane cu miere, produse Manuka Health și pachete cu apicole.

Modalități de plată

Produsele vor putea fi plătite la livrare (plată ramburs), online cu cardul (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro) prin MobilPay.

Transport

Pentru zonele cu acoperire curierat rapid, livrarea va fi facută prin Fan Courier sau Urgent Cargus. Termenul de livrare este de 24 – 48 ore, de luni până joi. Pentru zonele fără acoperire curierat rapid, livrearea va fi făcută prin Poșta Română. Termenul de livrare este de 48 – 72 ore, de luni până miercuri. Comanda minimă este de 50 lei; dacă comanda este mai mică de 200 lei, costul transportului va fi de 10 lei. Transportul este gratuit dacă valoarea comenzii este de cel puțin 200 lei.

Returnare

Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile de la primirea acestora. Produsele trebuie să fie împachetate corespunzător, alături de factura aferentă. Costul returului va fi suportat de către apiland.ro.

Promoții și prețuri speciale

apiland.ro pune la dispoziție promoții și oferte la o gamă variată de produse!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate