Cupon de Discount Anvelomag.ro

5 Anvelomag.ro Oferte disponibile

Ultima actualizare: 25/08/2019

Evalua reduceri pentru Anvelomag.ro

Average Rating: 5 / 4 voturi.

199lei Verificat Reducere

Anvelope Nokia Tyres de la 199 lei pe Anvelomag. Comandă acum!

Afişaţi detaliile
Valoare: 199lei

Free Verificat Reducere

Livrare Gratuită la Anvelomag de la minim 3 anvelope sau jante.

Afişaţi detaliile
Valoare: Free
Anvelomag îți oferă transport gratuit la minim 3 anvelope sau jante. Nu se livrează gratuit la produsele cumpărate în rate, costul de livrare este de 10 lei anvelopă sau jantă.

Promo Verificat Reducere

Alege siguranță și calitate garantată cu produsele Michelin. Vezi produsele la Anvelomag.

Afişaţi detaliile
Valoare: Promo

250Lei Verificat Reducere

Vouchere în valoare de 250 RON pentru 4 anvelope cu jantă mai mare sau egală de 17”.

Afişaţi detaliile
Valoare: 250Lei

50Lei Verificat Reducere

Vouchere în valoare de 50 RON pentru 4 anvelope cu jantă mai mică sau egală de 16”

Afişaţi detaliile
Valoare: 50Lei

Cele mai folosite Coduri Voucher Anvelomag.ro și Reduceri:

Reducere Descriere Ultima verificare
199lei Anvelope Nokia Tyres de la 199 lei pe Anvelomag. Comandă acum! 25/08/2019
Free Livrare Gratuită la Anvelomag de la minim 3 anvelope sau jante. 25/08/2019
Promo Alege siguranță și calitate garantată cu produsele Michelin. Vezi produsele la Anvelomag. 25/08/2019
250Lei Vouchere în valoare de 250 RON pentru 4 anvelope cu jantă mai mare sau egală de 17”. 25/08/2019

Înființată în anul 2013, societatea comercială Anvelomag Top Auto Srl, are ca obiect de activitate comercializarea de anvelope, având sediul fizic în Pitești, județul Argeș. Prin crearea magazinului virtual Anvelomag.ro, societatea și-a propus să-și dezvolte aria de lucru în mediul online pentru a ușura sarcina clienților și pentru a le oferi toate detaliile necesare unei achiziții satisfăcătoare, iar pe zi ce trece acesta își îmbunătățește produsele și serviciile oferite. Nu surprinzător este și faptul că acest magazin dorește să acopere toate ariile de interes pe acest segment de piață, oferind produse pentru toate bugetele pornind de la cauciucuri low cost și până la variante premium de la producători de top precum Michelin, Pirelli, Bosch, Dunlop, GoodYear, Kleber etc. Printre categoriile de produse găsiți Anvelope Iarnă, Vară, All Season, Cargo Vară, Cargo Iarnă, 4x4 Vară, 4x4 Iarnă, 4x4 All Season, așadar indiferent de sezon sau autoturism, Anvelomag vă îndeplinește dorințele și vă satisface nevoile. Pe lângă calitatea ireproșabilă a produselor comercializate, magazinul oferă clienților și consultanță gratuită, consiliere specializată pusă la dispoziție de un personal bine instruit, servicii de garanție, transport gratuit, termene de livrare scurte, oferte și promoții foarte bune indiferent de anotimp, vouchere cadou, iar cei care locuiesc în apropierea magazinului fizic din Pitești beneficiază de servicii de montaj gratuite în urma achiziționării online de anvelope. Nu sunt de neglijat nici accesoriile oferite de magazinul virtual precum capace roți, covorașe auto și baterii auto.

Site-ul este simplu de accesat și folosit, structurat pe sistemul de căutare în funcție de lățime, înălțime, diametru, sezon, producător al anvelopelor, cu o categorie evident de promoții, nelipsind nici informațiile cu privire la producătorii de produse comercializate pe site. În cazul în care clienții au nevoie de mai multe informații pentru a se asigura de o achiziție satisfăcătoare, categoria de contact le pune la dispoziție variante prin care pot lua legătura cu operatorii site-ului astfel prin intermediul unui formular de contact, numere de telefon sau adresă de email, oricare variantă este mai comodă fiecăruia. Livrarea este gratuită în cazul achiziționării a 4 anvelope sau 4 jante sau dacă comanda depășește valoarea de 600 lei, excepție făcând produsele care se achiziționează în rate astfel costul transportului fiind de 10 lei/anvelopă/jantă, căci există și această variantă de plată pe lângă plata online cu cardul, prin ordin de plată sau ramburs cu plata la curier. Comenzile vor fi livrate într-un interval de 1-4 zile lucrătoare iar dreptul de retur sub diverse motive este de 14 zile calendaristice de la data livrării. Pentru acei utilizatori care nu au experiența necesară sau nu dețin cunoștințe suficiente în acest domeniu, Anvelomag.ro a creat un blog cu toate informațiile utile privind alegerea, utilizarea și depozitarea unei anvelope și deci pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită nevoilor voastre.

Sfaturi pentru a economisi bani la Anvelomag.ro

Livrare Gratuita in toata tara la Anvelomag

Pe Anvelomag aveti Livrare Gratuita in toata tara, cumpara 4 Anvelope sau 4 Jante si beneficiezi de Transport Gratuit ✓ Livrarea produselor se face prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Curier ✓ Produsele achizitionate cu plata in rate nu se livreaza gratuit.

Anvelope de vara si all season in oferta pe Anvelomag.ro.

Achizitioneaza cele mai bune anvelope de vara si anvelope all season pe Anvelomag.ro ✓ Sint disponibile in oferta speciala cele mai bune anvelope pentru tine, de la cei mai buni producatori din lume, cu preturi intradevar avantajoase: Good Year, Nexen, Pirelli, Tristar, Ridgestone, Hankook si multe alte.

Copyright © Promocodex International Srl Timișoara - https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate