Latest Update: 26/03/2019

Rating Amazon

Average Rating: 4.8 / 6 voturi.

Amazon Promo Codes

10£

CUPON

10£ reducere la prima comandă Prime Now de peste 50£

Tip de Reducere: Cupon
Valoare: 10£
Data expirarii: 31 12 2019
20%

CUPON

Codul de reducere Amazon 20% pentru accesoriile selectate Tech

Tip de Reducere: Cupon
Valoare: 20%
Data expirarii: 25 05 2021

Amazon.com este un magazin online international cunoscut la nivel global care se ocupa cu punerea in vanzare a unei game extrem de variate de produse. Este o platforma unde persoane fizice si companii de la mici la mari pun in vanzare diverse produse pe care clientii le pot cumpara.

Produsele care se gasesc pe Amazon.com sunt plasate in departamente precum Books and Audible, Movies, TV, Music and Games, Electronics and Computers, Home, Garden, Pets and DIY, Toys, Children and Baby, Clothes, Shoes and Jewelery, Sports and Outdoors, Beauty, Health and Grocery, Car and Motorbike, and others.

Fiecare produs are propria lui pagina care contine o galerie cu imagini ale produsului cu ajutorul carora clientii isi pot face o idee despre caracteristicile fizice ale produsului.

Langa aceasta galerie se afla o sectiune unde este descrierea scurta a produsului. Mai jos sunt sugestii de alte produse care au fost cumparate impreuna cu produsul respectiv, uneori fiind valabila o mica oferta atunci cand sunt cumparate trei produse care includ si produsul de pe pagina actuala.

Mai jos se afla detaliile tehnice sau fizice ale produsului precum si o descriere mult mai larga. In josul paginii sunt pareri ale clientilor care au achizitionat produsul, aspect care poate ajuta in mare parte decizia finala a clientului de a cumpara sau nu produsul respectiv.

Un alt serviciu extrem de bun si important oferit de Amazon.com este serviciul Prime. Prin acest serviciu, contra sumei de aproximativ 80 de lire anual, clientii pot avea avantaje uriase pe langa clientii ce nu detin Amazon Prime.

Beneficiile celor care detin Amazon Prime sunt Livrarea intr-o zi a produselor la un numar foarte mare de produse, spatiu nelimitat de stocare a fotografiilor, iar daca sunteti student, Amazon dispune si de beneficii indreptate catre dumneavoastra. Datorita acestor servicii puse la dispozitie clientilor Amazon.com a devenit unul dintre cei mai mari lideri de piata in ceea ce priveste magazinele online.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate