Latest Update: 25/03/2019

Rating Alleop.ro

Average Rating: 4.9 / 10 voturi.

Cod Cupon Alleop

Vouchere expirate pentru Alleop.ro

5%

COD

5% Reducere pentru orice produs Alleop

Despre alleop.ro

alleop.ro este un magazine online ce se declară lider în comerțul de aparate electrocasnice și vase de bucătărie. Aici veți găsi electrocasnice pentru bucătărie (friteuze, plite, grătare electrice, fierbătoare, storcătoare, cafetiere, blendere, prăjitoare de pâine), produse pentru acasă (ventilatoare, paturi și perne electrice, aspiratoare, fiere de călcat), produse pentru îngrijirea părului și îngrijire corporală (uscătoare, aparate de ras), produse pentru baie și grădină (rafturi, suporturi, unelte) și multe alte accesorii.

Modalități de plată

Plata produselor comandate se poate face în diferite moduri: numerar/ramburs la livrare, prin card de credit sau prin bancă.

Transport

Livrările sunt efectuate prin compania de curierat Cargus în 3-5 zile lucrătoare. Taxa de livrare este de 19,99 RON, iar pentru cumpărăturile de peste 239 RON livrearea este gratuită.

Returnare

Produsele eligibile pentru retur pot fi returnate în 15 zile de la data primirii coletului. Produsul trebuie returnat în aceeași stare în care a fost livrat și în ambalajul original, fără să prezinte urme de zgârieturi, deteriorări, accesorii lipsă sau ambalaj incomplet.

Promoții

Pe alleop.ro veți găsi reduceri și promoții în funcție de sezon, de sărbători, de trenduri, reducer ice ajung să depășească și 50% din prețul initial!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate