Latest Update: 25/04/2019

Rating Adona.ro

Average Rating: 4.9 / 8 voturi.

Cupon de Reducere Adona

Despre adona.ro

Magazinul online adona.ro vă pune la dispoziție genți și rucsacuri de damă, portofele, ceasuri, genți, poșete și seturi cadou. De asemenea, puteți găsi și accesorii pentru bărbați precum portofele, curele, genți, rucsacuri, ceasuri și idei de cadouri. Magazinul adona.ro se mândrește cu peste 72.000 de clienți mulțumiți și cu faptul că a fost ales ca fiind unul din cele mai de încredere magazine online din România.

Modalități de plată

Plata produselor se poate face ramburs, la livrarea comenzii sau online prin card, prin intermediul procesatorului MobilPay (MasterCard, Visa, VisaElectron).

Transport

Livrarea produselor se face prin firma de Curierat Rapid Bookurier. Comanda poate ajunge în 1 sau 2 zile lucrătoare, iar transportul este gratuit.

Returnare

Returnarea unui produs se poate face în 14 zile de la primirea coletului. Produsul nu trebuie să conțină semne de uzură, să fie deteriorat și nu va avea accesorii lipsă. Returnarea se face într-un ambalaj în care să nu se deterioreze produsul pe durata transportului, fiind însoțit de factura primită.

Reduceri

Magazinul online adona.ro oferă reduceri la o gamă largă de produse: portofele, genți, ceasuri, serviete, rucsacuri și altele. Reducerile ajung și peste 50%!

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate