Latest Update: 25/04/2019

Rating 1001Cosmetice.Ro

Average Rating: 5 / 2 voturi.

Voucher de Reducere 1001Cosmetice

Despre 1001cosmetice.ro

1001cosmetice.ro este un magazine online ce se declară raiul cosmeticelor, locul tuturor produselor cosmetice pe care le-ai visat vreodată. Aici veți putea găsi parfumuri de damă, parfumuri de bărbați, produse pentru îngrijirea tenului, a corpului, a părului, produse de make-up, produse de igienă orală, de întreținere sau curățenie.

Modalități de plată

Magazinul 1001cosmetice.ro are o singură metodă de plată: achitarea produselor se va face atunci când le primești.

Transport

Livrarea produselor se poate face prin Curierat Rapid sau Poșta Română. În cazul transportului prin Fan Courier, livrarea se va face în 48-72 ore, taxa fiind de 14.50 lei; transportul este gratuit la comenzi mai mari de 249 lei. În cazul transportului prin Poșta Română, durata este de 4-5 zile, prețul fiind de 9 lei; transportul este gratuit dacă comanda este mai mare de 129 lei.

Returnare

Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile de la primirea acestora. Costurile de retur vor fi suportate de client. Excepție fac produsele livrate eronat de către vânzător.

Programul de Fidelitate

Creează un cont de utilizator și poți acumula credite pentru achitarea comenzilor viitoare. Pentru fiecare leu cheltuit primești 1 credit. Valoarea creditelor poate fi verificată în cont, iar creditele pot fi folosite înainte de a trimite comanda.

Copyright © Codvoucher.com - 2019 https://www.codvoucher.com/ - Toate drepturile rezervate